نکته
مهم هنگام خرید برنج حتی از نوع مرغوبش این است که محصول از یک نوع باشد و
به اصطلاح قاطی نداشته باشد. اگر برنج قاطی داشته باشد، پخت آن هم سخت
میشود و تا خانمهای خانهدار روش پخت آن به دستشان بیاید، برنج به ته
کیسه رسیده است! برای تشخیص برنج خوب و اصیل کافی است مقداری از آن را کف
دست بگیرید و با دقت برنجها را ببینید که یک اندازه و یک رنگ باشند. اگر
جنس برنج باریک و استخوانی است، همه دانهها باید این جوری باشند.
گر
برنج کهنه میخرید همه آنها به یک اندازه تیره باشند. اگر دانه سالم
میخرید ببینید برنج شکسته و خردشده و پوک وجود نداشته باشد. حالا که برنج
را میبینید توجه کنید که کپک نزده باشد و آفت نداشته باشد. همچنین همان
آزمایش دستی سنجش عطر و بو این جا هم به کار میآید. برنج مخلوط عطر کمتر و
متفاوتتری دارد.
روش تشخیص برنج یکدست و برنج مخلوط -
درباره این سایت